SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Witam składam tutaj oto propozycję odnośnie działu "Pokemon GO". Wydaje mi się, że dział powinien zostać usunięty, ponieważ w ogóle nie jest potrzebny. Można byłoby tą grę osobno wrzucić po prostu do działu "inne gry" Rozumiem, że był Hype i ogólnie dużo ludzi grało te sprawy, te klimaty. (Nawet ja lubię pokemony, ale bez przesady, nawet wam kiedyś wrzuciłem swojego Pokemona) Kappa: No, ale hype chyba opadł w dziale są tylko trzy tematy już od dłuższego czasu. Gra jest grą tylko czasową, jej przebłysk powoli gaśnie i nie wydaje mi się, że ten dział będzie potrzebny skoro podczas głównego "hypeu" zostały założone raptem 3 tematy. To tyle z mojej strony. Pozdrawiam cieplutko kochani. 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) Jak najbardziej jestem za. Aktynoac w tym dxiale jest znikoma , bylomwielkie " BUM" na pokemony teraz to wszystko powoli gdzies tam schodzi na bok. Tak jak pisales albo usunac ten dzial calkowicie albo przeniesc. Ps: Przepiekny Cebulonek xD Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez MalaWredotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Usunąć, nikt nie będzie się tam wypowiadal znając zycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) Cebulonek jest mój! Do usunięcia, fala pokemonów spadła. Kappa Przestań w końcu... Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez Marina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Hehe sezonowcy. Dla mnie ten dział można usunąć, bo faktycznie nikt się tam nie wypowiada. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 racja zbędny dział i tak jak szeregowiec napisał jest od tego dział "inne gry" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi