Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) 1. Nick: Troplelek.:Best Grupka:.2. Imię: Kamil3. Wiek: 13,5 rocznikowo 144. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre 7/10 5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**: Tak6. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Troplelek.%3ABest%20Grupka%3A./193.33.177.87:27051/7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**: Mam na imię Kamil. Mam 14 lat. Gram na waszym serwerze jb oraz codmod 350. Interesuję się Piłką nożną oraz piłką ręczną. Od urodzenia mieszkam w Ciechanowie jest to województwo Mazowieckie. Lubię wkurzać BASTERUNO { Bracon } !! Napewno się wam przydam ponieważ, na serwerze spędzam bardzo duzo czasu a szczegolnie jak nie ma adminow, Lubię komuś pomoc zawsze mozna się mnie ocoś spytać, utrzymam porządek na serwerze oraz w ct !! Lubie Psy i Koty <3 PFF !8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: godz dziennie 5-9 ! 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robiocze-12-18 Weekendy-12-24 11. Czy przeszedłeś już mutacje TAK/NIE: Przechodzę 12. Staż w grze counter strike 1.6: 5 lat13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak na 2 JB Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez Troplelek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Gay? Nie rób proszę tych serduszek ciągle... Na serwerze już nie gram, ale z tego co pamiętam to gość wszystko ogarnia, jest aktywny i w ogóle :) Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Jestem na Tak + " Lubię wkurzać BASTERUNO { Bracon } !! " + Masz raka. + Czesto grasz dosyc. + Malo adminow. + Kolejne podanie i nadal sobie nie odpusciles. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) Jestem na tak.MikroNie tylko wkurzasz ale i mnieOgarniaszGt do bani ;p Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez The_GanjaMan_PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDziQ 2 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Na tak +/- Gt +Amx +Mikro +Doswiadczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Na tak Gt Mikro Wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedy 0 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Jestem na tak!+Mikro+Wiek+Częsta gra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Przyjęty na okres próbny 7 dni.. Zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi