ZajawkaBuchyRap 0 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) Nick:[Z]ajawkauchy[R]ap !Link do SS:http://www63.zippyshare.com/v/77cAwnQ4/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*: [uSS] ========================================== [uSS] Admin R3D.M.I.S.I.E.K. zrobil Ci screeny [uSS] Ilosc: 5 [uSS] Umiesc screeny na: http://forum.cs-classic.pl [uSS] Pozdro od autora (byCZEK) [uSS] ========================================== [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru! [AMXBans] Pro unban jdete na @ cs-classic.pl [AMXBans] Duvod: 'Wrzuc screeny na forum' [AMXBans] Delka: 'permanentnie' [AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_2:0:1908117397' [AMXBans] Tva IP: '62.148.84.67' [AMXBans] =============================================== [Pytania] Masz jakies pytania? Zapraszamy na nasze forum - forum.cs-classic.pl Kicked by Console: Mas BAN. Zkontroluj konzoli! Kicked : Mas BAN. Zk Serwer: ONLY DD2Link do bana: Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po krokusory ale cs'a mam po czesku :P miałem również laga gdy kolega robił mi ssy wrazie w, wiec nie wiem jak wyszły bo nawet na nie nie patrzyłem ;) Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez ZajawkaBuchyRap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 6. Tematy powinny być zatytułowane (w przypadku ss'ów) "ss'y TWÓJ NICK" lub po prostu "TWÓJ NICK" . Nie tytułować tematów "UB", "ban za nic" itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź RegulaminPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi