Buhahaha Leszko xd 91 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Nick: buhahaha Leszko xd Link do SS:- Wycinek z konsoli(bez IP)*: nie posiadam ponieważ wchodząc na serwer nie kickuje mnie, admin devil moze potwierdzić. Serwer: Only dd2 Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=16372 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=16464 Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile 2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Sprawa przedstawia się następująco:Destroyer grając na serwerze DD2 chciał Cię zbanować za WH, ale mu uciekłeś. Postanowił zbanować Cię przez amxbans. Z racji, że masz zmienne IP i brak SteamID nie mogłeś w sumie o tym wiedzieć. Zostały podesłane mi demka na Ciebie. Obejrzę je i wypowiem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buhahaha Leszko xd 91 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 I dlatego mi nie wyskoczylo okno że zostałem zbanowany. Ja nie uciekam dla waszej informacji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Jak dla mnie demka są czyste. UB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi