Lewy 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Witam w mojej kuchni , zastanawialiście się jak usunąć animacje podczas przeładowywania i zmieniania broni tak jak na niektórych meczach ? Nic prostszego wystarczy ściągnąć paczkę ( http://www.gamefront.com/files/hltv+models/;3678191;/fileinfo.html )Modeli "HLTV". Rozpakowywujemy je do folderu Cstrike a następnie do models.Gdy wejdziemy do gry powinno nie być animacji przeładowywania i zmiany broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolcano 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Bogatoo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 no fajnee ; dd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Właśnie zawsze się zastanawiałam, jak oni to robią. Teraz już wszystko wiem BTW. Dawaj racuszki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 przydatne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi