vabastian 169 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) Nick: vabastian Imię: Sebastian Wiek: 15 Znajomość AMX (średnie,dobre,bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 6/10 Sprawny i działający mikrofon? (tak/nie): tak Link do twojego GT: http://www.gametrack...3.177.87:27051/ Opisz siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB: Mam na imię Sebastian i mam 15 lat. Mieszkam w Elblągu. Strażnikiem serwera chcę być po to żeby pomagać w utrzymaniu porządku na serwerze, bo jak wiadomo, im więcej strażników i adminów tym jest lepiej. Teraz jak wchodzę na serwery i nie zawsze jest jakiś admin albo strażnik, a ktoś łamie jakiś punkt regulaminu to zwracam mu uwagę i mówię jak powinien zrobić. No ale na takich ludzi, co wchodzą do ct bez mikrofonu i robią FK, i nawet im mówię żeby wyszli to nie zawsze mnie słuchają i na nich nic mi moje gadanie. Czy posiadasz Steam (tak/nie)podaj Steam_ID jeśli tak: nie posiadam Steam Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 1,5 h dziennie W jakich godzinach grasz? (Dni robocze,weekendy): w dni robocze 12-15 i czasami 17-20 weekendy 12-15 i 18-20 Czy przeszedłeś już mutację?(tak/nie): tak Staż w grze Counter-Strike 1.6: 3 lata Czy byłeś już adminem?(nie podajemy linków): nie Diamentowy wróciłem już z Holandii Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez vabastian 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 No nie wiem, piszesz podanie. Zostanie przyjete, a Ty napiszesz że nie możesz. Ja bym poczekal dopóki nie będziesz pewien że zostaniesz. Nie powiem czy jestem na Tak czy na nie v to trudna decyzja. Będę za głosem innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Ja bym się wstydził z takim GT pisać podanie. Popraw aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi