RomantykNLO 140 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 1. Nick:Yoshiro2. Imię:Dawid3. Wiek:14 w tym roku hot 15 XD4. Znajomość AMX (1-10): 95. Sprawny i działający mikrofon: jest6. Składka (tak/nie): tak7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Yoshiro/193.33.177.87:27051/ - Już widzę fale hejtu, no ale nie da się ginąc co rundę ZA NIC 8. Parę słów o sobie **:Jestem Dawid, mam 14 lat i mieszkam w Działdowie. Lubię sobie pożartować, pokopać piłkę(trenuję już 6 lat) oraz pozabijać sobie trochę na classicowych serwerach :D. Powiem szczerze-często się spinam, ale taki już jestem i nic nie poradzę, moja kulturę oceniam gdzieś tak 7/10, bo jeśli ktoś zacznie mnie obrażać, to lepiej nie być w jego skórze :) Większość graczy dobrze mnie zna :) 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Wchodzę sobie na serwer i oczywiście-jakieś dzieci 8-10 lat w CT, krzyczą przez mikrofon, obrażają a już nie chcę wspominać o FK. A poza tym, są tylko trzej admini(z tego co pamiętam), więc moim zdaniem to kryzys 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Mam, ale nie używałem od dawna, nie ma sensu podawać11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:Szczerze-1h(wiem, nie widać tego po GT, ale nie da się grać z tymi przypałami.. -_-)12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Rano tak od 9-12, wieczorem 16-20(W takich godzinach najeczęściej pojawiam się na serwerze)13. Staż w Counter-Strike 1.6:4 lata14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Łooo i to ile razy, z tego 3 razy tu na tej sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) Za moich czasów opiekowania się jb paliłeś ciula.Zawsze przedluzałeś sobie nieobecność a by móc expic na innych serwerach...niedawno zrezygnowałeś więc nie wiem po co znowu się pchasz na admina... Dostaniesz admina i za 2 tyg zmniejszona aktywność powód szkoła. Jestem na Nie Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez Zyguś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi