K69 9 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam bardzo serdecznie ! Gram na DR dość długo i od czasu gdy mam laptopa średniej klasy chciałem uzyskać jak najwięcej "fps" na Deathrun'ie. Bo wiemy , że jak jest dużo "fps'ów" to lepiej się robi strefy i gra wydaje się wygodniejsza oraz sprawniejsza. 1. Komendy: Przed i po rozpoczęciu gry szukałem po internecie w poradnikach komend które pomogą mi uzyskać więcej "fps" Po pisaniu z kolegami podrzucili mi oni kilka komend i do teraz korzystam z nich. Dzięki tym komendą mam o wiele więcej "fps'ów" niż przed kupnem i zagraniem pierwszy raz w DR. Na tych komendach osiągam 500 niekiedy 600 "fps" Poniżej macie te komendy :) - developer 1- fps_max 999 (Ja wpisuję 1001)- fps_override 1 (Na NS fps_modem 999 (Grając na NS wpisywałem 1001))- m_filter 1- hud_draw 0- /invis (Wyłączone są wtedy modele postaci , wody i niekiedy noża na serwerze) 2. Bind: Jeśli ci się nie chce wpisywać co rundę komendy "hud_draw 0-1" , a chcesz popatrzeć na Czat co piszą inni , zawsze możesz sobie zbindować tą komendę. W konsoli wpisujemy taką konfigurację jak jest poniżej tylko , że wy w lukę z wyrazem "liteka" wpisujecie wybraną literę-cyfrę przez siebie. bind "literka" "hud_draw 1" bind "literka" "hud_draw 0" Pamiętajcie , że gdy wam nie zadziałają lub nie pomogą niektóre komendy , zawsze możecie poszukać PORADNIKÓW w google. Jest ich na tyle dużo , że z pewnością pomogą wam uzyskać dużą liczbę "fps" Dziękuję! Myślę , że gracze DR przeczytali z miłą chęcią ten poradnik i użyją komend oraz binda. Pozdrawiam i życzę miłej gry :) Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez Rias 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fin3ez 73 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 No taki byle jaki ten poradnik Ale za chęć napisania tego +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaXoR 18 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Wiele jest tych poradników, ale i tak + leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Nie za dużo tych poradników?Tutaj jest jeden, w którym znajdują się takie rzeczy http://forum.cs-classic.pl/topic/28151-cs-16-czyli-jak-zwi%C4%99kszy%C4%87-fps-i-ograniczy%C4%87-lagi/ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi