Skocz do zawartości

Komendy i Bindy [PORADNIK]

K69

Rekomendowane odpowiedzi

Witam bardzo serdecznie !

Gram na DR dość długo i od czasu gdy mam laptopa średniej klasy chciałem uzyskać jak najwięcej "fps" na Deathrun'ie. Bo wiemy , że jak jest dużo "fps'ów" to lepiej się robi strefy i gra wydaje się wygodniejsza oraz sprawniejsza.

1. Komendy:

Przed i po rozpoczęciu gry szukałem po internecie w poradnikach komend które pomogą mi uzyskać więcej "fps"

Po pisaniu z kolegami podrzucili mi oni kilka komend i do teraz korzystam z nich. Dzięki tym komendą mam o wiele więcej "fps'ów" niż przed kupnem i zagraniem pierwszy raz w DR. Na tych komendach osiągam 500 niekiedy 600 "fps"

Poniżej macie te komendy :)

- developer 1
- fps_max 999 (Ja wpisuję 1001)
- fps_override 1 (Na NS fps_modem 999 (Grając na NS wpisywałem 1001))
- m_filter 1
- hud_draw 0
- /invis (Wyłączone są wtedy modele postaci , wody i niekiedy noża na serwerze)

2. Bind:

Jeśli ci się nie chce wpisywać co rundę komendy "hud_draw 0-1" , a chcesz popatrzeć na Czat co piszą inni , zawsze możesz sobie

zbindować tą komendę. W konsoli wpisujemy taką konfigurację jak jest poniżej tylko , że wy w lukę z wyrazem "liteka" wpisujecie

wybraną literę-cyfrę przez siebie.

bind "literka" "hud_draw 1"

bind "literka" "hud_draw 0"

Pamiętajcie , że gdy wam nie zadziałają lub nie pomogą niektóre komendy , zawsze możecie poszukać PORADNIKÓW w google. Jest ich na tyle dużo , że z pewnością pomogą wam uzyskać dużą liczbę "fps"

Dziękuję! Myślę , że gracze DR przeczytali z miłą chęcią ten poradnik i użyją komend oraz binda.

Pozdrawiam i życzę miłej gry :)

Edytowane przez Rias
  • Like 4

• Właściciel

Nie za dużo tych poradników?
Tutaj jest jeden, w którym znajdują się takie rzeczy

http://forum.cs-classic.pl/topic/28151-cs-16-czyli-jak-zwi%C4%99kszy%C4%87-fps-i-ograniczy%C4%87-lagi/

• Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności