Marina. 1 405 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Kolejną nominowaną osobą jest @WujoSCzas na zadawanie pytań do piątku ;) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 [P] Cześć :sweeeet: [P] Jak tam? [P] Co tam? [P] Disco czy club? [P] Lubisz mnie? [P] A jak bardzo? [P] A dlaczego mnie lubisz? :3 [P] Ulubione danie? [P] Ulubiony napój? [P]Ulubiona pora roku? [P] Jak to jest być opiekunem? [P] Jak to jest być Dj'em na TS? :d [P] Jak to jest być adminem na TS3? ;p [P]Cieszysz się, że to ja Cię nominowałam? [P] Cieszysz się, że ja pierwsza zadaje pytania? [P]Deszcz czy słońce? [P] Lato czy zima? [P] Jesień czy wiosna? [P] Mróz czy upał? [P] Nie wiem co pisać :c [P] To chyba tyle .. xD [P] Pozdrowionka :dajekwiata: [P] Bajuuu :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Jesteś utalentowanm piłkarzem? :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 [P] Co byś powiedział na parę pytań ode mnie? [P] Zaczynamy?! [P] Jesteś gotowy? [P] Przemyśl to... jesteś tego pewny? [P] Nie będzie odwrotu, wiesz o tym, prawda? [P] No więc, drogi Kubo, na początek odpowiedz mi na pierwsze ważne pytanie: masz czarne skarpetki? [P] Co powiesz o sieci + o osobach? [P] Czy wierzysz w św. Mikołaja? [P] Dlaczego tak? [P] Pamiętasz swój pierwszy nick w csie? [podziel się nim jeśli pamiętasz] [P] Co zjadłeś dziś na śniadanko? [P] Smaczne było? [P] Dlaczego nick wujos, a nie ciotka? [P] Jesteś szczerą osobą? [P] Dlaczego kłamiesz? [żartownisia power] [P] Czy czujesz się spełniony? [P] Czy uważasz, że czasem ludziki nie używają mózgownicy? [P] Jakich perfum używasz? [P] Śpiewasz pod prysznicem? [P] Jaką piosenkę? [P] Jakich pytań najbardziej nie lubisz? [P] Lubisz mafefki? [czyt. marchewki, ha] [P] Lubisz Polskie filmy, czy wolisz jednak zagraniczne? [P] Prawo - czy leworęczny? [bez skojarzeń] [P] Kawa czy herbata? [P] Jaki był najstraszniejszy film, jaki kiedykolwiek widziałeś? [P] Co jest twoją słabością? [P] Najlepsza zabawa z dzieciństwa? [P] Jaki masz kolor oczu? [P] Oglądasz seriale? [jeśli tak to jakie] [P] Ulubione imię *żeńskie*? [P] Chodzisz w dresach? [P] Kim chciałeś zostać w dzieciństwie? [P] Zmienił byś coś w swoim życiu? [P] Co robisz kiedy się nudzisz? [P] Masz tatuaże, bądź planujesz je mieć? [P] Jak się czujesz? [P] Jaka piosenka najlepiej opisuje Twój dziesiejszy dzień? [P] Czego się najbardziej boisz? [P] Dokąd chciałbyś udać się w podróż? [P] Masz godzinę i możesz zrobić WSZYSTKO, od czego zaczynasz? [P] Jest ktoś z kim świetnie się stąd dogadujesz? [P] Lubisz wątróbke? [P] Słuchasz Polskiego rapu? [P] Dlaczego masz 16 latuf? [P] Wolisz 1.6 czy GO? [P] Słuchasz codziennie muzyki? [P] Czy jest taka osoba, która Cię strasznie irytuje? [mowa o osobach z tej sieci] [P] Czy Ty też uważasz, że lizusy są lizusami? [P] Ile masz wzrostu? [P] Kończymy z tymi pytaniami? Nie chcę Cię za bardzo męczyć ;d cya! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) [P] Brunetki czy blondynki?[P] Ładny pustak czy przeciętna z intelektem? [P] Szczupłe czy grube? [P] Nie sądzisz, że Pani wyżej to zgred :D? (sorki kurduplu :D)[P] Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia czy od pierwszego włożenia :D?[P] Złapałeś już tego unikalnego pokemona, czy jeszcze jesteś na etapie badania gruntu :D? [P] Psy czy koty? [P] Jakie są Twoje poglądy na temat golenia bobra :D? [P] Kim chcesz być w przyszłości? [P] Trenujesz coś? czy jesteś Typowym maniakiem co 24/7 gra w cs ;d? [P] Gdy strzelasz z AWP , to które oko zamykasz? Lewe czy prawe? Edytowane 16 Sierpnia 2016 przez Destroyer 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaXoR 18 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 [P] Siemkaa :D[P] Masz jakąś laskę? [P] Fajnie to jest być adminem na TS3? [P] Jakie nuty puszczasz na TS3 Dj'u ? :D [P] Masz konsole do gier? [P] Jak tak, to w co grasz? [P] Grasz w jakieś gry na kompie? [P] Kawka czy herbatka? [P] Kolor włosów? [P] Jaki masz fryz? [P] Kim chcesz być w przyszłości? [P] Lubisz sport? [P] Jeśli tak, to w co? :D [P] W co wolisz grać? CS 1.6 czy CS:GO? [P] Jak w cs:go to jaka najlepsza mapa do Ciebie? Jak w cs 1.6 to też jaka mapka ulubiona? [P] Jeśli w cs:go jaka ranga? [P] Ile stażu w cs'a? [P] Ulubiony użytkownik forum? [P] Jakie masz zdanie na temat Destroyera? (Patrz wyżej użytkownika) :D [P] A grasz w pokemony? [P] Jeśli tak, to jakie pokemony już złapałeś? [P] Tyle pytań ode mnie. [P] Paa Wuju :P ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Cześć, [P]Jak tam życie lektora? [P]Ktoś inny cie jeszcze tak nazywa? [P]Ciężko jest być opiekunem serwera? [P]Ile jeszcze masz innych bindów? [P]Robimy wojnę na "lepsze/fajniejsze" piosenki? [P]Kiedy wpadniesz pośmieszkować do mnie na kanał? [P]Czemu zawsze jak się na mnie bez powodu obrazisz to idziesz na dół do Karola? [P]Chce ci się odpowiadać na te pytania? [P] :ninja: ? [P] :banan: ? [P]Starczy? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 [P] Która kobieta z naszej sieci najbardziej Ci się podoba i dlaczego? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Nawiązując do pytania Pawła.. [P] Który mężczyzna z naszej sieci najbardziej Ci się podoba i dlaczego? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 [P] Cieszysz się ? [P] Czemu się martwiłeś ? xd [P] miałeś siłę na napisanie odpowiedzi do każdego pytania ? [P] Zagramy mma? Nie wiem co pisać :v elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 [P] Czemu lubisz nieśmieszne żarty? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 [P] Cześć śilverku [P] Co tam u Ciebie? [P] Wiesz, że jesteś tzw. lamusem, cnie? :DD [P] Jaką masz chorobe? (bo normalny to ty nie jesteś XDD) [P] Lubisz mnie? [P] Sporo tych pytań masz, będzie Ci się chciało na wszystkie odpowiadać? [P] Wiesz już kogo nominujesz do następnego Q&A? [P] Potrafisz programować? [P] Jeśli tak to w jakim języku? [P] Na którym serwerze Ci się fajniej "adminuje", TS3 czy JB? [P] Jak tam życie jako opiekun? [P] Masz jakieś osoby których nie lubisz z sieci tak bardzo bardzo? [P] Pewnie mnie, cnie? XDD[P] Kiedy robimy kolejnego majnkrafta? XD [P] Którą ręką walisz? [P] Wiesz, że jakbyś napisał "dziewczyny", to byś miał takie "savage"? XD [P] Starczy już tych pytań? [P] Ale na pewno? Pamiętaj, to jest twoja ostatencza decyzja.. [P] Nie to nie, lecimy dalej XD [P] Czarny czy biały? [P] Niebieski czy zielony? [P] TS3 czy Mumble (ktoś jeszcze w ogóle pamięta mumble? XD [P] Gumisie czy smerfy? [P] Ulubiony program w telewizji? [P] Trudne sprawy czy ukryta prawda? [P] Szpital czy szkoła? [P] CS:GO czy 1.6? [P] LOL czy DOTA? [P] PS4 czy XBOX? (komputer is love, komputer is life XD) [P] Steam czy origin? [P] Kiedy do mnie przyjedziesz? (BILET KUPUJESZ SAM! XD) [P] Pokój w hotelu też... XD [P] Dobra, teraz już kończymy tak na prawdę XD [P] Bajo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Czekamy na odpowiedzi! :) Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi