jasio683 0 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 1.Serwer:Dethrun + klasy 2.Nick:Moja <3 <3 3.Imie:Krystian 4.Wiek:15 5.Znajomosc Amxx(0/10):7/10 6.Mikrofon(Tak/Nie):Tak 7. Składka(Tak/Nie):Tak 8.Czas spędzony na forum:od 12h do 15h 9.Opisać siebie:Lubie Grac W Piłkę Nożną I Jestem Miły i Kultularny 10.Dlaczego chcesz zostać adminem serwera:Poprostu Chce Pomuc Innym Adminom 11.Linki do reklam: Usunięte (reklamy innych sieci) 12.Co Robisz Gdy: -Ktos uzywa dopalaczy:PERM -Gdy ktos uzywa mikro:Daje upomnienienie do 30min a jak sie nie poslucha to nawet do 1h -Nadużywa Kultury na serwerze;Daje Ban Do 1h-2h 13.Platforma CS(Non Steam/Steam):Non steam ___________________ Moja Wita Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasio683 0 Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 To nie tak zle napisalem pomylilo mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasio683 0 Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Mialo byc Moja <3 <3 tamten nick to nie muj sr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Na NIE ostatnio straciłeś admina za dawanie bana za nic http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/4995-skarga-na-moja-33/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Admina straciłeś 2 dni temu, podanie skopiowane, reklamy innych sieci= Cl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: ClJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi