MATEUSZEK 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Nick: MATEUSZEKLink do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Za wczoraj :) ( obraza rodziny )' [AMXBans] Duration: '1 week' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:158672459' [AMXBans] Your IP: '89.231.77.116' [AMXBans] =============================================== Serwer: only dd2Link do bana: http://amxbans.cs-cl...t.php?bid=16777 fajny ban? nie przypominam sobie zebym komus obrazal rodzine tak wiec jak juz dostalem bana, to jakies dowody? bo chce sobie postrzelac na serwerku :/// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Admin banujący ma 12h na dostarczenie dowodów w postaci ss lub rozpisanego demka gdzie widać aby gracz obrażał. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoNn 29 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Już wyjaśniam, nie mam ss'ów ale są świadkowie np. mako lub M4lina i inni gracze :). Sytuacja wyglądała tak, że coś się sprzeczałeś z jakimś graczem, obrazaałeś itp ( zwróciłem Ci uwagę ) a Ty wyjechałeś do mnie psiee itp dałem bana na 1h, Kiedy zobaczyłeś, ze dostałeś bana zaczęło się wyzywanie mojej rodzinny w szczególności rodziców, zacytuje " rucham Ci matke " wtedy dostałeś jeszcze dziś bana za kolejna obraze rodzinyy, mogłem dać na dzień ale nie bedziesz robił co chciał na serwerze :). Sam zaczynasz sprzeczki z innymi graczami, kiedy zostajesz banowany obrażasz jeszcze bardziej.. Nie mam wycinku z konsoli jak obrazał, ale myśle, że gracze w szczególności potwierdzą jak było :) Nick: MATEUSZEK SteamID: STEAM_0:1:158672459 SteamCommunity ID: 76561198277610647 Adres IP: Ukryty Typ Bana: SteamID Powód Bana: Psie ? ( obraza ) Wykonano: 2016-08-16 Długość Bana: 60 Minut(y) Wygasa: 2016-08-16 (już wygasł) Zbanowny przez: !DoNn Zbanowany na: #6 [ONLY DD2][KONKURS TOP15]Cs-Classic.pl (de_dust2) Wszystkie wygasłe bany: 0 To jest ban z wczoraj :), MATEUSZEK, nie mów teraz, że nie pamiętasz dobrze wszystko wiesz jak było. Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez DoNn 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Nie zajmujemy się banami za obrazę, jeżeli uznałeś, że nic nie zrobiłeś napisz skargę a opiekun zadecyduje czy skróci Ci bana, czy może go zostawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Gracz odbanowany.Powody:- Prawo nie działa wstecz. Skoro dostał już jednego bana na godzinę wczoraj to drugiego już dostać nie może za to samo- Z regulaminu serwera: 7.6 Zabrania się ubliżaniu Administratorowi serwera [1 h > 3h > 1 dzień]Dlatego poniosło Cię ze zbanowaniem na tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi