PumasS 483 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Moje zdjęcia z 2014 :v 1. 2. Oceniajcie :v 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Całkiem spoko, nie wiem co więcej mogę o tym powiedzieć bo na fotografii znam się słabo xd Ale myślę że mogłeś dodać więcej tych zdjęć i może bardziej aktualnych xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Powiem tak ładne zdjęcia całkiem nieźle zrobione pod dobrym światłem. Dobrze uchwycony chomik ^^ i niezła jakość oby tak dalej ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Nice foto Fajnie przerobiłeś tego kreta na biało wgl jak by nie był przerobiony ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. W razie chęci wstawiania kolejnych prac zapraszam napisać do mnie PW to odblokuje. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi