Maus 833 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) Twoj nick: Maus Nick podejrzanego*: TH3 PRODane podejrzanego [sID+IP]*:TH3 PRO STEAM_2:0:715050939 37.47.2.57 NonsteamData (dzien, gg:mm) zajscia: 2016-08-18 około 13.20Twoj dowod*: Demko; klikRodzaj czita*: Aim/ wh Nazwa mapki: cs_wiochaCzasy podejrzanych akcji*: Demko nie pochodzi z HLTV.IP /Nazwa serwera: Cod mod 350. No nie wiem co Ci nie pasuje, ale ja widzę dobrze, gracz został już zbanowany można zamknąć temat. SID oraz IP otrzymujemy po wpisaniu w konsoli komendy amx_ip Wazne - * Pomoc: 1. Zapoznaj sie z regulaminem 2. Nie spamuj w zgloszeniu Edytowane 18 Sierpnia 2016 przez BukaJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Ja tu nie widzę aimbota ani wh, za mało akcji aby cokolwiek stwierdzić. Na całe demko więcej razy ginie niż ubija. Wstaw inne demko gdzie coś widać więcej jak masz lub rozpisz demko z HLTV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi