Dopi 138 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) Motherboard: Gigabyte GA-Z170-GAMING K3, Z170, DDR4, SATA3, USB 3.1, ATX CPU: Intel Core i5-6600K, 3.5GHz, 6MB, BOX GPU: Palit GeForce GTX 970 4GB DDR5 (256 bit) DVI, HDMI, 2x MiniDP, Box RAM: HyperX Fury Black, DDR4, 8GB(2x4GB), 2400MHz, CL15 Cooler: CPU Be Quiet! Dark Rock PRO 3 PSU: Be Quiet! Pure Power BQT L8-CM-630W, 80 plus BRONZE, activePFC, 4xPCI-E parametry jak to podkręcić w życiu tego nie robiłem i prosiłbym o poradnik, bo na necie nie mogę znaleźć Edytowane 18 Sierpnia 2016 przez Dopi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Jak nigdy nie bawiłeś się w OC to lepiej nie rób, źle ustawisz coś i spalisz sobie procka i płytę główną, ale jak już koniecznie chcesz to Twój wybór , lecz pamiętaj ,że jak spalisz procka to gwarancja ci przepadnie i nie wymienisz na nowego ;) Nie wiem jak szukałeś, ale na necie jest pełno poradników dla ludzi którzy chcą zacząć przygodę z OC http://www.purepc.pl/procesory/podkrecanie_intel_core_i56500_do_4500_mhz_to_naprawde_dziala (model słabszy od Twojego tutaj jest prezentowany) Do 5 Ghz spokojnie go podkręcisz na obecnym chłodzeniu, tylko napięcia poustawiaj odpowiednie. Możesz jeszcze się pobawić w wyłączenie 2 rdzeni i przełożenie ich mocy na pozostałe 2, możliwości jest sporo na prockach intela. Btw. napisz jak zrobiłeś OC , daj screen i jakie masz temperatury, pomożesz innym ,którzy dopiero zaczną OC. Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez Monki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) dobra udało się do 4.5 normalne temperatury do zamknięcia EasyTune i do przodu temperatury max 50 na rdzeniu, więc bankowo można więcej podkręcać, ale póki co mi to zbędne xD Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez Dopi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi