Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Twoj nick: Siwy Nick podejrzanego*: #10 "I am back" 629 STEAM_2:0:417291989 7 18:28 22 0Dane podejrzanego [sID+IP]*: sid zmienny trudno, bo ni mam praw do amx_ipData (dzien, gg:mm) zajscia: 18.08 , 22:50-23:00 Twoj dowod*: http://www37.zippyshare.com/v/NBifdRte/file.html Rodzaj czita*: wh i aim Nazwa mapki:Czasy podejrzanych akcji*: Aim widoczny w m3 jak to pięknie celownik lata, wy macie suwak ja musiałem czekać aż ten kretyn spali się dosadnie. Demko jakieś max 5min, pod koniec demka widoczne wh, jak nie to podeślę hltv z poprzedniej mapki co jeszcze bardziej widać to. IP /Nazwa serwera: DD2 SID oraz IP otrzymujemy po wpisaniu w konsoli komendy amx_ip Wazne - * Pomoc: 1. Zapoznaj sie z regulaminem 2. Nie spamuj w zgloszeniu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi