vaaS 948 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Witam, sprawa wygląda następująco. Mianowicie chodzi o bugujace się flagi, tzn. często admin nie ma flag i nie można na czas kogoś ukarać, przestoje trwają nawet 3 rundy a to jest strasznie uciążliwe. Ten temat był już poruszany i nic z tym nie zrobiono. Proszę o interwencję w tej sprawie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Dodam też że jak bugują się flagi i w tym czasie ktoś napisze na U@ admin tego nie widzi...to potem skargi typu: Brak reakcji admina na u@. Dobrze gdyby dało się to naprawić, bo nieraz kilka rund nie mam flag. Strasznie utrudnia to prace admina. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Z tego co wiem to ten temat jest wałkowany od powstania serwera..http://forum.cs-classic.pl/topic/46812-bug-amx/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Wałkowany i nic nie dał, nie wiem, błąd występuję tylko tutaj, a ja jak gram to nie mam tam problemów, więc ciężko określić coś co występuje randomowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 <p><strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.</p><p> </p><p><strong class='bbc'>Powód:</strong> Wyjaśnione.</p><p> </p><p>Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.</p><p> </p><p>Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów.</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi