Umciaak * 1 502 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 WieszSą tacy którzy jeżdżą z głowąJeżeli chodzi o pojęcie "dawcy" to mówi się tak na idiotów którzy nie biora pod uwagę innych uczestników ruchu i jadą z 2x większą prędkością niż jest to dozwolone. Jeżeli taki dawca chce sobie śmigać 150-160 + niech znajdzie sobie do tego tor dla chcącego nic trudnego.Bo jeżeli ma zamiar po ulicach wariować i spowodować wypadek to niech lepiej zabije się na drzewie niż na innym niewinnym uczestniku ruchu np. na jadące auto gdzie siedzi 4osobowa rodzina jadąca na wakacje.Co do filmiku to właśnie tacy jeżdżą z pasją niestety rzadki widok a mam okazję takich widywać.Ale co tu dużo mówić są też tacy idioci i w samochodach no ale żeby się przekonać trzeba wyjechać na ulicę i tam wszystko się zaczyna.Ja uwielbiam samochody ale nie pędzę 250 publiczną drogą tylko dymam 40km na opuszczone lotnisko kiedy chcę sprawdzić swoje osiągi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi