Versatile` 11 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Nick: Młody ruchacz.Link do SS: BRAKWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Mlody ruchacz. [AMXBans] Powod : ' Wallhack ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 7754809 ' Serwer: Only dd2 Link do bana: http://amxbans.cs-cl...st.php?bid=1421 Szybki UB. Przypuszczam, że chodzi o sytuacje na gali i zejściem na drugi świat wybitnego gracza Nessi. Po tej sytuacji dostałem automatycznie bana, więc piszę, żeby ułatwić szukania niewygodnych sytuacji. Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez Versatile` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Admin banujący ma 12h na dostarczenie dowodów w postaci rozpisanego demka z podejrzanymi akcjami. Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez Monki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedMisiek 109 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 demko: http://speedy.sh/peMc2/mlody.rar rozpiska: 25.16-25.17 jedzie po ścianie wie kiedy dokładnie się wychylić i strzelić idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Obejrzałem demko i nie ma tu nic co by na WH wyglądało. 1. Zdradził rzucony granat waszą pozycje 2. Słychać było kroki wasze 3. Poczekał aż Nessia wychyli i wtedy zabił. Jak dla mnie czysta zagrywka i przemyślana. Jeżeli nie ma innego demka to rozpisz demko z HLTV zakładając nowy temat Misiek. Ub leci, czyste demko. Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez Monki 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedMisiek 109 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 ok może i masz rację. mogłem nagrać drugie demko..... mój błąd w tym przypadku. za słabe demko...wina po mojej stronie nie wystarczające dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi