S3ReK 293 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Nick na TS3:S3ReK Godzina + data zdarzenia:8/20/2016 21:30 Nick admina lub gracza na którego chcesz złożyć skargę:! Major_W Opis sytuacji:Dostałem bana na zawsze za powiedzenie jednego zdania z modulatorem Dowody:<20:23:00> You were banned permanently from the server by "! Major_W" (Modulotr głosowy) Ogólnie powiedziałem to na kanale prywatnym na którym właścicielem jest Używanie programów modyfikujących głos (Nie tyczy się kanałów prywatnych i VIP) - kick / ban do 3 godzin Dostałem perma za to ,a nie powinienem dostać nic bo jest to kanał prywatny. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major|W 33 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Tak, przepraszam za to. Pisałem już o tym do ZjemCie, więc spokojnie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Skarga przyjęta. Użytkownik dostaje UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi