V0RDEN 1 572 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Nick:V0RDEN Powod: nadmiar pracy, przygotowania na wrzesień ogólnie na jesień Czas nieobecnosci: od niedzieli do środy (w środę po 22-23 będę) Cos od siebie: i tyle hah no wbijajcie lvl wbijajcie ja zima wam nie dam max lvl :D mam nadzieje, ze moge tu odpowiadac //ja w zime tez nie mam co robic tzn gram jak pracuje a, ze jedyne co robie to wyjde aby odsniezyc teren wracam i gram tak samo jak rok temu :D Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez VORDEN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Spoko, spoko, będziemy czuwali z ekipą dr'a ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Przygotowuj się (trochę dziwne, że u otwarte xd), a ja nabije taki lvl, że jak wejdziesz to nie nadrobisz :D xd A Bonzo maxa wbije 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 No to miłej pracy i powodzonka. Zapewne w zimę to Maus jako pierwszy wbije maxa... bo nic innego nie robi w tym okresie życia xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi