TeCHmAn 0 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Nick :TeCHmAnLink do SSów :http://speedy.sh/6nsgN/ssy.rarWycinek z konsoli : BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 102 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina TeD. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : TeCHmAn [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 95.157.15.59 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swo Serwer :ffa Czy dla was gracz bez steama to gracz na cheatach ?? Jak będą mi codziennie ssy robione to ja nie gram na tym serwie nikomu się nie chce wejść na jakieś forum żeby wrzucić ssy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Wcale nie musisz. SS-y przerabiane. Od de_inferno0000 do de_inferno0002 czysto. Następne 2 ss przerabiane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeCHmAn 0 Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 co prosze ?? chyba ci się coś w głowie przerobiło jak się wogle ssy przerabia /? panie madry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Jesteś tępy czy tylko udajesz? 2 ostatnie ss przerobione. Zobacz na różnice nieudany grafiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeCHmAn 0 Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 ale czemu to tak // ja nic nie przerabiałem ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi