Maus 833 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 1. Nick: Maus 2. Imię: Jakub 3. Wiek: 15 4. Znajomość AMX (1-10): 8/9 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (Składka jest jednorazowa i obowiązkowa): Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: Moje gt 8. Parę słów o sobie **: Cześć, nazywam się Jakub chodzę do gimnazjum imienia Mikołaja Kopernika w Toruniu. Jestem osobą spokojną chcącą pomagać innym, pewnie będą hejty o masz już admina na jednym serwerze to po co Ci kolejny, abyście nie tracili czasu macie tu moje gt z dr klik (Miałem nieobecność). Aktywność udaje mi się trzymać więc czemu nie spróbować :D Amxbans czysty więc nie musicie nawet patrzeć. Regulamin znam 10 na 10 więc no problemo^^ Mam czwórkę rodzeństwa, jestem dość niski na swój wiek, ale ostatnio coś szybko rosnę :D Nie chcę też aby dr mi się za szybko znudził więc gram też tu, ale nie tylko z tego powodu. Kiedy nie będzie chciało mi się grać na dr będę grał na codzie i odwrotnie :D Nie wiem co tu napisać, już mnie znacie. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostać administratorem ponieważ jest "trochę" ludzi, którzy grają na wspomagaczach, łamią regulamin, nie mają kultury i chciałbym pomagać graczom w ten sposób, że nie będą musieli z takimi ludźmi grać, dzięki czemu polepszy się pewnie atmosfera na serwerze, i jeszcze jedno, ale już takie mniej ważne, ludzie myślą, że jestem adminem to trzeba coś z tym zrobić i nim być xd 10. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie): Tak, STEAM_0:0:147577975 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Z 1-2h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze; od 10 do 4 rano, w weekend tak samo (wakacje), od roku szkolnego; pewnie gdzieś od 15 do 24, a w weekend od 10 do 24. (Można mnie w tych godzinach spotkać na serwerze) 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Około 6 lat, już nie pamiętam. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak (Nie mam zamiaru rezygnować z deathruna) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Na Tak +GT +Składka + Znajomość regulaminu + Znajomość amx + Steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Nie gram na serwerze i aj dont ker ale jedyne co mogę powiedzieć o tej myszce to to, że w życiu nie widziałam jeszcze takiego konfidenta ;d w pozytywnym znaczeniu tego słowa, haha! Zgłasza te małe, irytujące gnidy, które w jakimś stopniu łamią regulamin, bądź psują grę innym. Do tego wszystkiego dochodzi ciepłe gt... Jakubie, jestem z Tobą! http://scr.hu/1jpa/i0gqz [Jest tego więcej.] Mój głos jest chyba przewidywany =) si! 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Jestem Na TAK !!! +GT +Wiek +Składka +AMX +Doświadczony -Nie Daje się na DR !! ;( Smutno 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Na Tak. +Noł lajf xD +Składka +Amxx +Znajomość regulaminu +Zgłasza graczy łamiących regulamin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaXoR 18 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Duże TAK! + Gametracker + Aktywny + Znajomość Regulaminu + Składka + Mikrofon P.S: Powodzenia Maus ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Dam Ci okres próbny jak na razie :). Gratulujemy :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi