Maus 833 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: Maus 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Gracz 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Aka sraka madafaka GROM 4.IP/SID oskarzanego*: Aka sraka madafaka GROM STEAM_2:0:741995252 83.31.4.93 Nonsteam Neostrada 5.Data i godzina: 2016-08-21 około 20.42 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): ss; klik 7.Opis sytuacji: Gracz zabił pistoletem na rozgrzewce. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Czy ty w ogóle jesteś normalny, weź się w końcu walnij w ten łeb. Widzę, że wchodzisz tylko na serwer by móc napisać na kogokolwiek skargę, gościu zabił w ostatniej sekundzie rozgrzewki i to powód, żeby lecieć ze skargą, twoje ostatnie skargi to śmiech na sali, bo wchodząc na serwer trzeba uważać co się robi, a to, że regulamin tego zabrania to już inna sprawa, widać po tobie, że jesteś służbistą i za najmniejsze przewinienia, chciałbyś walić tygodniowe bany i widzę, że chyba po to napisałeś podanie na admina, bo ci ciśnienie skacze jak ktoś złamie regulamin, a nie ma admina, który by go zbanował na tydzień, a najlepiej perma dać. Bawi cię pisanie takich głupot, czy nabijasz sobie posty?? To, że skargi są przyjmowane i nadawane są bany 30min. to jestem pewien, że taki gracz ma wyrąbane na bana, bo jak wróci na serwer to dawno po tym jak ban minie, a ty tylko tracisz czas na głupoty zamiast grać dalej, bo duma urażona, że gracz kogoś zabił z pistoletu albo dwaj inni się wyzywali. Jak będziesz miał Admina, to ja wchodząc na serwer będę mikrofon odłączał, bo jestem pewien, że za samo odezwanie się walniesz perma. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Ja Was proszę PAnowie o spokój. Nie chce mieć tu żadnych kłótni, ani nieprzyjemnej atmosfery na serwerze. Z jednej strony co racja to racja - nie każdy gracz zna regulamin, ale z drugiej strony powinien się z nim zapoznać wchodząc na serwer. Gracz dostaje bana na 30 minut. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi