SprinterXPompa 2 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Witajcie. Dobrze wiemy i to akurat większość z was to wie, że dużo tak zwanych "dzieci" Gra w Cs Go a na waszym serwerze JB jest Mikrofon po mutacji lub po ukończeniu 16-tu lat. Ale jeżeli dużo "Dzieci" Gra w cs'a to oczywiście także na serwerach społecznościowych takich jak JB czyli NA tym. Jeżeli gracze poniżej 16 lat nie będą mogli rozmawiać na radiu lub być w "strażnikach" to uznają że to nie sprawiedliwe. Czym więcej dzieci tym bardziej was denerwuje lecz gdy tym "dzieciom" nie spodoba się ta reguła że nie mogą rozmawiać to będą częściej wychodzić z takich serwerów i zapewne reklamować "Złą strone" tego serwera. Sam sie przyznaje że mam 12 lat gdy odzywam się na "Kill day'u" To także zostaje wyciszony. Prosilbym o jedno. Żeby gracze poniżej 16 lat też mieli prawo się odezwać, a nie powiedzą 3 zdannia na raz i już "wyciszenie do końca mapy" Rozumiem, Jak ktoś nadużywa mikrofonu to wiem, Macie prawo dać wyciszenie. Ale Proszę żeby "dzieci" poniżej 16 lat też Miały prawo się odezwać więcej słów niż tylko 10. Mam nadzieje że odczytacie to i zmienicie tą regułe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Ale przecież osoby bez mutacji mają prawo być w CT jak i mogą mówić, ale istnieją proste zasady: Jeżeli nie masz mutacji możesz używać mikrofonu, ale nie NADUŻYWAĆ. W CT może być osoba bez mutacji dopóki nie będzie chętnych, której tej osoby nie zamienią. Osoba z mutacją MA PIERWSZEŃSTWO zawsze i na zawsze. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SprinterXPompa 2 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Ale nie wiem zróbcie coś z tym. Bo zawsze gdy sie odzywam to jest "Mikro po mutacji" Lub wyciszają mnie. Uwierzcie że to dla nas jest wkurzające i robi nam sie przykro nawet gdy nie mozna sie odezwać (mówie o Wyciszeniu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zastanawia mnie co ten temat robi w JB 1.6 skoro autor postu ewidentnie wspomina o CS GO. U nas często osoby bez mutacji prowadzą nawet i nie ma z tym problemu. Tak jak wspomniano już wcześniej nie wolno nadużywać mikrofonu bez mutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SprinterXPompa 2 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Dobrze i przepraszam ze ten post jest w jb 1.6 bo sie pomylilem ale wracając do mutacji. Proszę was admini jak i innych graczy tylko o to aby gracze ponizej szestnastu lat wieli wiecej glosu niz tlko pare słow. Np ja dostaje muta na killdayu jak powiem "kto sojusz" i tylko o to. Prosze zwrocic na to uwage. Dziekuje i przepraszam za xawracanie glowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Dobrze, zwrócę większą uwagę na to. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi