GryTrean 677 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Nick: Johny DawidsonLink do SS: BrakWycinek z konsoli(bez IP)*: BrakSerwer: JB CS:GOLink do bana: http://jbcsgo.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:101262023&advType=steamid&Submit Proszę o skrócenie bana do 30 minut z powodem: "nadużywanie !fk/zachowanie". Źle mi się komenda wpisała :d Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Osoba musi poczekać, bo nie wiadomo czemu moje konto na sourcebans na tym serwerze jest nieaktywne. Już napisałem do Karola. Teraz nie jestem w stanie nic zrobić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi