polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Od jakiegoś czasu mam problem z powiadomieniami.Nie wyświetla się spójnie tylko wszystko jest w rozsypce. Nie wiem czy występuje to tylko u mnie czy u każdego użytkownika na forum. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Ja już pisałem o tym Karolowi :D mam tak samo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 O a ja myślałem ,że to u mnie się tak zbugowało a najwidoczniej u wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Biały styl będę musiał na dniach usunąć, bo nie aktualizuje go, a co do problemu, to na razie czekam na pomoc, napisałem o tym na polskim forum IPS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 19 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Nie wiem czy Karol coś z tym robiłeś, ale było wszystko okej do wczoraj kiedy znów zaczął się rozsypywać tekst powiadomień: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 19 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 No to czas się wieszać. Myślałem, że to naprawiłem, bo nikt nic nie pisał. Potem się skontaktuje z osobą odpowiedzialną za to. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 22 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Chyba jest okej. Zapraszam na PW w razie czego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 22 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi