polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Od jakiegoś czasu mam problem z powiadomieniami.Nie wyświetla się spójnie tylko wszystko jest w rozsypce. Nie wiem czy występuje to tylko u mnie czy u każdego użytkownika na forum. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Ja już pisałem o tym Karolowi :D mam tak samo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 O a ja myślałem ,że to u mnie się tak zbugowało a najwidoczniej u wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Biały styl będę musiał na dniach usunąć, bo nie aktualizuje go, a co do problemu, to na razie czekam na pomoc, napisałem o tym na polskim forum IPS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 19 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Nie wiem czy Karol coś z tym robiłeś, ale było wszystko okej do wczoraj kiedy znów zaczął się rozsypywać tekst powiadomień: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 19 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 No to czas się wieszać. Myślałem, że to naprawiłem, bo nikt nic nie pisał. Potem się skontaktuje z osobą odpowiedzialną za to. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Chyba jest okej. Zapraszam na PW w razie czego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi