vabastian 169 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 (edytowane) Mam problem z grą Car Mechanic Simulator 2016. Po aktualizacji gry przestała mi ona działać. Klikam na ikonkę uruchamia się steam . Jest że gra uruchomiona (na Steam i w menadżer aplikacji) Ale nic się nie dzieje. Zostawiłem komputr włączony nawet na 10 min i nic. Korzystam z systemu operacyjnego Windows XP. Jakieś sugestie jak to naprawić i od czego to zależy? Edytowane 22 Sierpnia 2016 przez vabastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Na poczatek moze sprawdz spojnosc plikow gry [steam-->Biblioteka-->Ppm na grę-->Wlasciwosci-->Pilki lokal-->Sprawdz spojnosc plikow]. Zakoncz tez proces gry (sam proces, nie steam) i odpal ponownie, takie bledy sie zdarzaja przy niektorych grach na steam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 (edytowane) Sprawdzałem i jedno i drugie pliki gry są dobre a komputer pokazuje grę jako uruchomiona. A proces już tak robiłem i nic. Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez vabastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Może przywróć pilki z przed aktuakizacji, skoro śmigało wcześniej to powinno być dobrze i teraz. @edit Jest opcja gry bez aktualizacji na steam Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez rewox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Ale steam aktualizuje tę grę i bez najnowszej wersji jej nie uruchomi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi