polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Pomysł zaczerpnięty z zaprzyjaźnionej sieci :) Pomyślałem, że byłoby fajnym pomysłem dodać po prawej stronie forum nową rubrykę z podglądem na TS'a. Załączam screena by była jasność o co mi chodzi :) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Podbijam, jestem za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Fajny pomysł przyda się i fajnie wygląda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Też za, ale założę się, że "będzie za bardzo obciążało forum". Widziałam to na innych forach, nie tylko z cs'em, chociaż nie wiem czy to potrzebne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 (edytowane) Pomysł spoko, ale pewnie będzie obciążało za bardzo, więc nie przejdzie xD Edytowane 22 Sierpnia 2016 przez Umciaak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Jest to podstawowa rzecz w ustawieniach tsa więc nie powinno być problemu z ustawieniem tego. W podstawowym narzędziu da się też nanieść różne informacje na baner tsa tak jak np na moim tsie: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi