INeMoI 2 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Siema. Jestem tu nowy i chciałem pokazać wam kilka moich prac :D . . . . . . . . . . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 No, no całkiem nieźle. W pierwszej pracy niepotrzebne to c4d moim zdaniem :v W drugiej zmieniłbym napis. Trzecia jakaś dziwna, nie podoba mi się xd Można wiedzieć ile zajmujesz się grafiką i w czym pracujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INeMoI 2 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Noo no grafika zajmowalem sie jakies 2 lata pozniej mialem rok przerwy i niedawno mnie znow naszło na robienie prac. Wiem ze napis w 2 nie pasuje bo jest to troche stara praca i z poczatku byl tam inny napis poniewaz brała ona udział w "bitwie grafików" na pewnej stronie a pozniej nie mialem pomysłu jak dobrze swój nick wkomponować wiec zostawilem jak jest. Aaa i prace robie w PS cs6 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Pierwsza praca trochę za jasną ma kolorystykę jak dla mnie. W drugiej już lepiej. A co do trzeciej to jakoś dziwnie wyglądają włosy. Ogółem dałabym 7/10 za wszystkie :) Edit@ Co to za kreski po lewej stronie w 3 pracy tej z Naruto? Usunalbym je bo nie pasuje. Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez DiamentowY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Ogólnie pierwsza praca jak dla mnie props, natomiast reszta taka se :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 W pierwszej pracy to po lewej bym zlikwidowal ;d ale tak to propsik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 W pierwszej za jasna kolorystyka. W drugiej zmieniłbyś czcionkę. A do trzeciej nic niemam.6/10 PS:lubie naruto xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INeMoI 2 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) stara praca ^^ Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez INeMoI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi