promistrz 598 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Czy warto kupic Sony Xperia m5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bah 6 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zależy. Inni powiedzą tak, inni nie. Porównaj sobie : Jakie parametry i w ogóle np. Ceny . Ja mam Galaxy Prime LTE i jestem zajebiaszczo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Posiadam wersję złotą - bardzo fajnie się prezentuje. Praktycznie same plusy, zajebisty aparat tylny jak i przedni, nie zacina się, wszystko płynnie chodzi. Jedyny taki mały minusik to ta plastikowa ramka - rysuje się strasznie :p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Posiadam wersję złotą - bardzo fajnie się prezentuje. Praktycznie same plusy, zajebisty aparat tylny jak i przedni, nie zacina się, wszystko płynnie chodzi. Jedyny taki mały minusik to ta plastikowa ramka - rysuje się strasznie :p Rysowanie jakos ujdzie , slyszalem ze bateria slabo trzyma, jak jest u Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zależy. Inni powiedzą tak, inni nie. Porównaj sobie : Jakie parametry i w ogóle np. Ceny . Ja mam Galaxy Prime LTE i jestem zajebiaszczo zadowolony. Pytam sie ludzi ktorzy maja z nim stycznosc, tyle co napislaes to ja wiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 No wiesz, wszystko zależy do czego ma Ci służyć telefon ^^ Przy korzystaniu z internetu, dzwonieniu, esemesowaniu wystarcza mi na cały dzień. Ledwo ale starcza :D Jeśli jeszcze masz jakieś pytania to chętnie odpowiem :v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Tel tylko mi do tego potrzebny co wyzej napisales :) Dzieki wielkie za opinie ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Striker69 0 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 to zależy jaki masz gust do telefonów, jak lubisz xperie to bierz - ale polecałbym coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi