Xena 178 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) 1. Nick: _XenA_ 2. Imię: Ola 3. Wiek: 21 - tak, tak, wiem że jestem już starą loszką, ale jeszcze dam rade 4. Znajomość AMX (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon: Będzie 6. Składka: TAK 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/_XenA_/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Ola, mieszkam we Wrocławiu, jestem studentką III roku na kierunku pedagogika resocjalizacyjna; pracuje w zakładzie karnym jako funkcjonariusz działu ochrony; obecnie od tygodnia jestem na zwolnieniu, które potrwa dobrych kilkanaście miesięcy - przechodzę właśnie własne Wrocławskie "royal baby" ;) ; wiele osób zna mnie z dolnego trupa - jestem jego częstym gościem :D. Jestem osobą niekonfliktową, staram się być fair-play wobec innych graczy, z kulturą osobistą także sobie znacznie radzę; umiem przyznać się do błędu i staram się być zawsze szczera aż do bólu, co jest czasami moją wadą :p Interesuję się sportem - konkretnie piłką nożną, trenuję także boks (choć chwilowo zmuszona jestem do przerwy), jeżdżę rekreacyjnie konno (uprzedzając pytanie mako. - tak na ŻYWYM koniu xd). Lubię grać w CS, ponieważ gra tu wiele fajnych osób :) 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałabym zostać adminką, ponieważ niebawem będzie akcja "witaj szkoło" dla wielu adminów i nie będą oni się mogli poświęcać wystarczająco swojej funkcji; jak już wyżej napisałam - nie pracuje obecnie, więc będę w ciągłej dyspozycji, aby wbić na serwer i ogarnąć sprawę; ponad to, jestem nocnym markiem i bywam w nocy, gdzie zazwyczaj admina brak, a przychodzą odpaleni gracze, którzy pokazują jacy oni to są mocni. Warto wtedy mieć choćby jednego admina o tak późnej porze. Jeżeli mi się nie powiedzie, to trudno - nie mam 15 lat, aby robić sceny; jeśli mi się uda, to będę się cieszyła, że zasłużyłam na Wasze zaufanie :) 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: tak, STEAM_0:1:183208761 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-3h dziennie (jestem na GG prawie cały czas, więc wystarczy napisać i od razu wchodzę na serwer.) 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): poniedziałek-piątek od godziny 12 w południe (z przerwami) do nawet 2:30 w nocy lubię sobie pograć. Weekend - późny wieczór, w zależności, czy jestem na uczelni, czy też nie. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 4 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak, dawny serwer bf2+ffa jednak inny nick. Pionka i pozdro dla graczy z DD2 <3 Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez Xena 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Ja jestem na Tak i to baaaardzo Wielkie tak +Wiek +Składka +Doświadczenie +Lubiana i pomocna +Kultura +Dogaduje się z Każdym*prawie każdym* ;) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja byłem w 250% pewny, że Ty admina już dawno masz :D Spokojna, kulturalna, ogarnięta i wydaje się całkiem miła. Nie znajduję żadnych minusów. Zdecydowanie na tak! Powodzenia! @edit Czemu ja jej z BF2 nie kojarzę? ;x Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez Rias 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Ola? Ty Tutaj? xD :o No oczywiście że na Tak ! Dawna administratorka BF2 + FFA #OPÓR Ładne GT Pozdrawiam TheGumiS :v 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OddawajSanki 12 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Można sie zastanowic troche i taki koń jest żywy i ten też :=3 ( mako. ) A co do podania to # Ogarniasz co sie dzieje # czesto grasz #Megaa miła Więc 3 razy na tak oddaj fartucha Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez OddawajSanki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bah 6 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Jeżeli mi się nie powiedzie, to trudno - nie mam 15 lat, aby robić sceny; jeśli mi się uda, to będę się cieszyła, że zasłużyłam na Wasze zaufanie :) ------ Tą odpowiedzią zostałem zraniony :( . Wracając do podania. Myślę, że każdy zasługuje na szansę , gram tu kilka dni i widuje Ole na serwerze. Myślę, że nic nie stoi Ci na drodze do Admina. Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Co do umiejętności zwiazanych z amx nie jestem do końca przekonany do tego 8/10 (to nie tylko obslugiwanie amxmodmenu). Mimo to GT masz dobre, wiek jak najbardziej odpowiedni, micro w drodze i przede wszystkim grasz w dosyć przystępnych godzinach. Mam nadzieję, że nie będzie problemu występującego u niektórych adminów, a mianowicie dość nieumiejętne i powolne ocenianie gracza, nagminne robienie ssów nawet gdy cheat jest wyjątkowo widoczny (strach przed ocenianiem demka?). Jestem za okresem próbnym. Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez rewox 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Jestem na TAK: -GT nawet dobre -wiek -doświadczenie -miła -Ładnie napisane podanie. :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Nie znam cię, lecz na tak +steam +wiek +amx, aż 8? to nie same amxmodmenu +gt +składka Takie uwagi, nie koloruj podań, albo dobieraj takie kolory, które nie będą męczyć oczu. Udzielaj się trochę więcej na naszym forum ;) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Na tak: +wiek +doswiadczenie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 No i jest podanie do którego namawiałem ;d + Wiek. No już stara dupa z Ciebie jest nie oszukujmy się :x Stara ale jara :v + Doświadczenie. Pamiętam ją nawet trochę z bf'a xd + Spoko gt. + Dobrze rozpisane podanie. + Nie łamie regulaminu serwera. + Składka. +/- Czekam na mikrofon :v - Masz steam ale nie masz na nim cs'a xd Jestem na Tak. Myślę że Ola nam się przyda :v hahahaha chyba nie tylko na takim koniu XDD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k A S A N G A 13 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Moim zdaniem już nas trochę za dużo, więcej adminów od graczy, ale to decyzja opiekuna, poza tym: na tak, fajne gt, ogólnie spoko. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Jak najbardziej na tak, czasami bywam na ODD2 i nie mogę powiedzieć o Oli złego słowa, aktywna na serwerze jest, ogarnięta dziewczyna, pamiętam ją jeszcze z czasów BF2 więc mogę potwierdzić jej umiejętności jeśli chodzi o AMX. Pozdrawiam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Jestem na tak. +Doświadczona +Wiek +AMX +Składka +Gt Moim zdaniem powinna być adminką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Jestem na Tak zdarza mi się zagrać na dd2 więc się wypowiem. Pozytywy: Wiek Doświadczenie GT Znajomość AMX Ogarnięta i Kulturalna Negatywy: Brak Powodzenia Ola :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 +Twoje GT prezentuje się okej+Wiek, dojrzałość+Staż+Mieszkasz we Wrocławiu :P+/- Nie poznałem Cię dobrze, mam wahania czy nie jesteś osobą konfliktową.Jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zostawiam na potem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi