Skocz do zawartości

[PRZYJĘTE]Podanie _XenA_

Xena

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: _XenA_

2. Imię: Ola

3. Wiek: 21 - tak, tak, wiem że jestem już starą loszką, ale jeszcze dam rade

4. Znajomość AMX (1-10): 8

5. Sprawny i działający mikrofon: Będzie

6. Składka: TAK

8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Ola, mieszkam we Wrocławiu, jestem studentką III roku na kierunku pedagogika resocjalizacyjna; pracuje w zakładzie karnym jako funkcjonariusz działu ochrony; obecnie od tygodnia jestem na zwolnieniu, które potrwa dobrych kilkanaście miesięcy - przechodzę właśnie własne Wrocławskie "royal baby" ;) ; wiele osób zna mnie z dolnego trupa - jestem jego częstym gościem :D. Jestem osobą niekonfliktową, staram się być fair-play wobec innych graczy, z kulturą osobistą także sobie znacznie radzę; umiem przyznać się do błędu i staram się być zawsze szczera aż do bólu, co jest czasami moją wadą :p

Interesuję się sportem - konkretnie piłką nożną, trenuję także boks (choć chwilowo zmuszona jestem do przerwy), jeżdżę rekreacyjnie konno (uprzedzając pytanie mako. - tak na ŻYWYM koniu xd). Lubię grać w CS, ponieważ gra tu wiele fajnych osób :)

9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałabym zostać adminką, ponieważ niebawem będzie akcja "witaj szkoło" dla wielu adminów i nie będą oni się mogli poświęcać wystarczająco swojej funkcji; jak już wyżej napisałam - nie pracuje obecnie, więc będę w ciągłej dyspozycji, aby wbić na serwer i ogarnąć sprawę; ponad to, jestem nocnym markiem i bywam w nocy, gdzie zazwyczaj admina brak, a przychodzą odpaleni gracze, którzy pokazują jacy oni to są mocni. Warto wtedy mieć choćby jednego admina o tak późnej porze. Jeżeli mi się nie powiedzie, to trudno - nie mam 15 lat, aby robić sceny; jeśli mi się uda, to będę się cieszyła, że zasłużyłam na Wasze zaufanie :)

10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: tak, STEAM_0:1:183208761

11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-3h dziennie (jestem na GG prawie cały czas, więc wystarczy napisać i od razu wchodzę na serwer.)

12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): poniedziałek-piątek od godziny 12 w południe (z przerwami) do nawet 2:30 w nocy lubię sobie pograć. Weekend - późny wieczór, w zależności, czy jestem na uczelni, czy też nie.

13. Staż w Counter-Strike 1.6: 4 lata

14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak, dawny serwer bf2+ffa jednak inny nick.

Pionka i pozdro dla graczy z DD2 <3

Edytowane przez Xena
  • Like 7

Ja byłem w 250% pewny, że Ty admina już dawno masz :D

Spokojna, kulturalna, ogarnięta i wydaje się całkiem miła. Nie znajduję żadnych minusów. Zdecydowanie na tak! Powodzenia!

@edit

Czemu ja jej z BF2 nie kojarzę? ;x

Edytowane przez Rias
  • Like 2

Można sie zastanowic troche i taki koń jest żywy i ten też :=3 ( mako. ) A co do podania to

# Ogarniasz co sie dzieje

# czesto grasz

#Megaa miła

Więc 3 razy na tak oddaj fartucha

Edytowane przez OddawajSanki
  • Like 2

Jeżeli mi się nie powiedzie, to trudno - nie mam 15 lat, aby robić sceny; jeśli mi się uda, to będę się cieszyła, że zasłużyłam na Wasze zaufanie :) ------ Tą odpowiedzią zostałem zraniony :( .

Wracając do podania. Myślę, że każdy zasługuje na szansę , gram tu kilka dni i widuje Ole na serwerze. Myślę, że nic nie stoi Ci na drodze do Admina.

Pozdrawiam

• Like 2

Co do umiejętności zwiazanych z amx nie jestem do końca przekonany do tego 8/10 (to nie tylko obslugiwanie amxmodmenu).

Mimo to GT masz dobre, wiek jak najbardziej odpowiedni, micro w drodze i przede wszystkim grasz w dosyć przystępnych godzinach. Mam nadzieję, że nie będzie problemu występującego u niektórych adminów, a mianowicie dość nieumiejętne i powolne ocenianie gracza, nagminne robienie ssów nawet gdy cheat jest wyjątkowo widoczny (strach przed ocenianiem demka?).

Jestem za okresem próbnym.

Edytowane przez rewox

Nie znam cię, lecz na tak

+steam

+wiek

+amx, aż 8? to nie same amxmodmenu

+gt

+składka

Takie uwagi,

nie koloruj podań, albo dobieraj takie kolory, które nie będą męczyć oczu.

Udzielaj się trochę więcej na naszym forum ;)

• Like 3

No i jest podanie do którego namawiałem ;d

+ Wiek. No już stara dupa z Ciebie jest nie oszukujmy się :x Stara ale jara :v

+ Doświadczenie. Pamiętam ją nawet trochę z bf'a xd

+ Spoko gt.

+ Dobrze rozpisane podanie. 

+ Nie łamie regulaminu serwera. 

+ Składka.

+/- Czekam na mikrofon :v

- Masz steam ale nie masz na nim cs'a xd 

Jestem na Tak. Myślę że Ola nam się przyda :v

hahahaha chyba nie tylko na takim koniu XDD

• Like 3

Jak najbardziej na tak, czasami bywam na ODD2 i nie mogę powiedzieć o Oli złego słowa, aktywna na serwerze jest, ogarnięta dziewczyna, pamiętam ją jeszcze z czasów BF2 więc mogę potwierdzić jej umiejętności jeśli chodzi o AMX.

Pozdrawiam.

• Like 2

+Twoje GT prezentuje się okej
+Wiek, dojrzałość
+Staż
+Mieszkasz we Wrocławiu :P
+/- Nie poznałem Cię dobrze, mam wahania czy nie jesteś osobą konfliktową.

Jestem na tak.

• Like 1

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało przyjęte.
Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź

Pozdrawiamy
Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności