UniS mS 0 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Nick:UniS_mSLink do SS:http://www84.zippyshare.com/v/VUtwZ8P1/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : UniS_mS [AMXBans] Powod : ' Wrzuc screeny na forum ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 435265243 ' [AMXBans] Twoje IP : ' Cyka Blyat ' [AMXBans] ======================================== Serwer:Cod mod 350lvLink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Z tego co mi wiadomo (a mam świadka) moje ss'y są słuszne, ponieważ chwaliłeś się , że miałeś II miejsce w ranku a II miejsce przed resetem należało do Katsu :). (podejrzewam, że to własnie Ty nim jesteś) :) Twoja gra też jest bardzo ciekawa- bo skąd te informacje gdzie są wrogowie? Ni stąd ni z owąd idąc prosto za chwile sie odwracasz i zmieniasz kierunek strzalu i wiesz gdzie jest przeciwnik. Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez MalaWredotka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UniS mS 0 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Widzisz gdzies tutaj na tych screenach wh albo cos innego ?? Ja sie chwialilem, ze teraz mam II miejsce a nie przed resetem przed resetem mialem 20 ktoras topke ... Przed resetem gralem szalencem ponad 140lv mialem nick InTeL*Training[AWP]. Moge odezwac sie przez mikro i zobaczysz ze to nie katsuu tylko ja (czyli dzicinny glos...) A propo tego, że moja gra wyglada bardzo ciekawie to jesli masz skype'a moge udostepnic ci ekran i zobaczysz jak ja gram, albo jak mi pyknie to nakrece demko. Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez Rias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi