Micase 14 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) 1. Nick:Micase2. Imię:Dawid3. Wiek: 174. Znajomość Sourcebans (1-10): 85. Sprawny i działający mikrofon**: Tak6. Składka (tak/nie): Narazie , nie7. Link do swojego GameMe**: http://www.gametracker.com/player/-%E2%97%98%E2%99%A3MiCaSe%E2%99%A3%E2%97%98-/85.194.241.88:27156/ Dałem do GT , nwm czy to jest to bo się wzorowałem na innych podaniach , GAMEME : http://classicffa.gameme.com/playerinfo/5917468. Parę słów o sobie **: Nazywam się Dawid mam 17 lat i mieszkam w małym mieście blisko Katowic. Interesuje się sportem , a także informatyką. Lubię grać na waszych serwerach. Ludzie oceniają mnie po cechacg : miły, ambitny (no troszkę leniwy) , pomocny.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym wnieść coś do tego działu ,wiem że NIE POSIADAM 25h ale wystarczą mi 4 dni aby je wbić. Jako administrator będę reklamował ten serwer bo uważam że ta sieć serwerów jest najlepsza. Nwm czy jest jakiś admin na tym serwerze, ale jako admin spisywałbym się z tego stanowiska nie powiem że źle , lecz moim zdaniem wyśmienicie.10. Steam_ID:STEAM_0:1:11611706911. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1.5 h minimum 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Weekend'y rano (10) , dni robocze wieczorem (19-20)13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1700h13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez Micase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratatata koniec swiata 48 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Minutes Played: 93 2. Spędzone 25 godzin na serwerze nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Hmm, najwidoczniej mój post się nie dodał, do pisałem tu kilka dni temu: Na nie, tak jak napisał szyberek... Podanie słabo napisane NIE POSIADAM 25h ale wystarczą mi 4 dni aby je wbić Jakoś tego nie widać będę reklamował ten serwer bo uważam że ta sieć serwerów jest najlepsza serwer != sieć - Co ma piernik do wiatraka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja jestem na nie. Opiekowałem się tym serwerem i jestem pewien, że dobrze sobie poradzi tylko z opiekunem, maks 1 adminem z dobra aktywnością. Niestety, tej aktywnością nie wykazujesz. Co do cheatów, byłem opiekunem długo i z cziterem spotkałem się tylko raz. Spróbuj jak nadrobisz godziny, bo aktywność na ten moment bardzo słaba Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez rewox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi