Shadow_Angel 158 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:Mateusz07112 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Gracz 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:pawlx 4.IP/SID oskarzanego*: 5.Data i godzina:24.08.2016, godziny dokladnej nie pamietam ale w godzinach od 20:28-22:36 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):Nie mam dema, screena ani swiadkow ale to wiem poniewaz rozmawialem z nim na skype 7.Opis sytuacji:Gracz pawlx robil ducha i bugowal xp bijac tt nie bedac pierwszy w kolejce, sam mi mowil przez skype, ze ,,Mateusz zobacz dostaje xp przez to ze uderzam teroryste nie bedac pierwszy w koejce" *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Brak dowodówWystarczy zrobić zdjęcie aby telefonem, zgrać na kompa, zalinkować i podrzucićA tak to nic nie mogę zrobićzamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi