Vaandee 0 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Grałem na Serwerze a nagle chce wejść na serwer a tu ban : / nie wiem dlaczego ale raczej dlatego iż musi mieć z bloku takie samo ip i dostał bana :/ nie mam jak wejsc na serwer bardzo prosze o UB :/ Nick :~~ValDimiR~~ Link do SSów : Nie mam : / Wycinek z konsoli : [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Siwy.[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : ~~NieMamNoza~~[AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1393916691 '[AMXBans] Twoje IP : ' 83.7.168.9 '[AMXBans] ====================================== Serwer :cod mod 45k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 SSy musza byc... poszukaj w folderze cstrike_polish albo cstrike Jeżeli nie wstawisz do 24h to zamykam ten temat i robisz nowy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaandee 0 Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 ale to nie ja dostalem tego BANA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi