Widar 0 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Wzor skargi: 1.Twoj Nick:Widar 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Nie mam zielonego pojecia czy zajmują tutaj jakieś stanowisko 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Hpcx [czołgista]omega timky.pro 4.IP/SID oskarzanego*: STEAM_0:0:23371380 STEAM_0:0:80399755 STEAM_0:1:79195839 5.Data i godzina:26.082016 godzina ok. 1 - 1:30 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):demko : http://www.filedropper.com/auto-20160826-010550-jbwatersidev5gledem 7.Opis sytuacji: Jestem adminem serwerowni globalelite.pl wymienieni powyżej gracze wbili sie nam wczoraj na serwer zaczeli robić reklame waszego serwera ,free killować ,drzeć jape i puszczać pioseneczki dla gimbusów tym samym nie godnie reprezentując wasz serwer i psując gre naszym graczom. Licze na jakiegoś banika aby ci panowie ochłoneli troche :> *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rac0 39 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Nie ogarniam tej Skargi rozpisz ją ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.... 20 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) Jesteś administratorem to czemu sam im bana nie dałeś za reklamowanie? A tak na marginesie mógłbyś sobie darować stronę waszej serwerowni Edytowane 26 Sierpnia 2016 przez TTDexterCT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) Złamali regulamin na waszym serwerze nie na naszym. Sprawdziłem i nikt taki u nas nie gra.. I nie rozumiem po kiego ta skarga. Mam ich zbanować bo reklamowali tą sieć? Bo free killowali? Wasza sieć wasza sprawa. A tak ogólnie to Ty reklamujesz swoją sieć.. I zapewne ta skarga zostanie usunięta. Edytowane 26 Sierpnia 2016 przez Gang_Plebanii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi