SnuFFy 1 119 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) Typ Pracy:Avatar Wymiary:Takie jak na forumRender, Stock:http://imgur.com/a/hTMMuNapis/y:It's no one's fault but my own, it's the path I've chosen to goFrozen as snow.Tematyka:Chce aby po lewej stronie, na tym czarnym polu obok postaci był ten cytat^^, potrzebny nowy avatar :DKolorystka:Takie jak w obrazku. Kolor napisów wedle uznania grafika (byleby ładnie :D)Inne:Jak juz mowilem, byleby ładnie :p Masz racje Luuky, zamiast cytatu może być po prostu mój nick widoczny na sygnaturce :) Dzięki Pynia, spodobał mi się :D Temat można zamknąć :) Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez FuhrerOfFanta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Generalnie rzecz biorąc, wszystko w zleceniu jest spoko, jednak forumowa wielkość avatara to 200x200 i nie wiem czy jakiś grafik zdoła wstawić cały ten cytat biorąc pod uwagę, że ma być na czarnym polu, najlepiej żeby nie zasłaniał postaci oraz ma być widoczny. Plus oczywiście do tego dochodzi jeszcze napis cs-classic.pl który też trzeba gdzieś upchnąć. Nie wolałbyś czegoś krótszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Pokombinowałam, może coś się spodoba. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Powód:Twoje zlecenie zostało wykonane.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi