Makaveli. 2 153 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Typ Pracy: No kucze nie wiem co tu wpisać Wymiary: na forumRender, Stock: Napis/y: Wyostrzone receptory do granic, czasem mam dosyćMam pewność, że jestem chory, pierdolą mnie ich diagnozyTematyka: gif z tego teledysku 1:52-1;56 tak żeby gesty i ruchy ustami pasowały do napisów :v Kolorystka: jak w teledysku Inne: Kocham was <3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) Mam juz gif'a tylko teraz muszę dopasować napisy jak chciałeś i wstawię! Nie zamykać! Jak zrobię to edytuję ten post. xD #Edit. Skończone! Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez Rinka 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 1 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Nooo Woow takie efektu się nie spodziewałem ;> Kocham Cię Kasia i dziękuję bardzo bardzo bardzo :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 1 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Powód:Twoje zlecenie zostało wykonane.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi