DAAMIAAN 16 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: DAMIAN 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Mateusz07112 4.IP/SID oskarzanego*: Mateusz niedawno admina dostal wiec gracze wiedza o kogo chodzi 5.Data i godzina: 28.08.2016 - 17:17:11 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=2429 7.Opis sytuacji: Mateusz dał mi bana za "prowokacje" a nawet nie wiem o co chodzi z tą prowokacją, nie chodzi mi o to że ban na 30 minut tylko że wgl. nie wiem za co był ban. Mateusz ma admina na okres próbny wiec powinien mówić dokładniej o co chodzi. Zabijaliśmy się z mateuszem a jak ja go w TT zabiłem to dał mi bana za prowokacje, nie wiem za co był ban ale ja nic nie zrobiłem ^^ *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Mateusz jest na okresie próbnym i spisuje się świetnie. Pomagam mu także, jeśli tej pomocy potrzebuje. W tym przypadku otrzymałem od niego wycinki z konsoli, w których ewidentnie go prowokujesz, wyśmiewając go i nakłaniając resztę graczy z serwera do zabijania go. Naprowadziłem go i powiedziałem, żeby sam podjął decyzję. Moim zdaniem postąpił słusznie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAAMIAAN 16 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 ja tylko napisalem ze sie z mateuszem zabijamy a nie zeby inni tez ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Brak dowodów/swiadkówDowody przedstawione przez Mateusz07112 są przeciwko Tobie - wynika z wypowiedzi wyżejBan minąłZamykam żeby nie było zbędnego spamuGdyby jednak coś się pojawiło napisz na PW temat otworzę na nowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Ok, po 2 wiadomości sprawdziłem logi od 16:05 do 16:46 i taki mam werdykt: -wycinki które otrzymałem faktycznie można było uznać za prowokację, -jednakże w logach całość "rozmowy" prowokacją nie jest, no zabijaliście się i pisaliście kto ile kogo, ogólne pierdoły. Ban już minął i jakiś wygórowany nie był, ale jednak niesłuszny. Skargę przyjmuję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi