Marina. 1 405 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Kolejną nominowaną osobą jest Czas na zadawanie pytań do piątku! :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rewoX* Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) [P] Dlaczego ja?[P] Dlaczego zadaje wiecej niz jedno pytanie?[P] Ile razy jeszcze sie na mnie obrazisz?[P] Wez nie rezygnuj, dobra?[P] Dlaczego malpa?[P] Znow wyjasnic Cie w monopoly?[P] Kiedy zarywamy nocke na ts?[P] Czemu nie chcesz grać w chowanego?[P] Nauczysz mnie grać w lola?[P] Jak mozna mnie nie lubic?[P] Dobra koniec[P] elo here[P] aaa i jeszcze to :guma:? [P] BONUS:v Kiedy znów się obrazisz XD? Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez rewox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 [P] Świętujemy razem uro ? [P] Dlaczego urodziliśmy się tego samego dnia i miesiąca ? O.o [P] Nie będziesz się obrażać ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Heja :p [P] Dlaczego ja? #2 [P] Jakaś ulubiona piosenka nightcore? [P] Jestem jebniety? [P] Dlaczego jesteś taka gruba? XD [P] Jak tam Gośka? [P] Myślisz, że masz na csc jakiś swoich fanów? [P] :ninja:? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 [P] Hejcia 8) [P] Dlaczego nie lubisz imienia Ewa? XD [P] Ile w bicku? [P] Pokażesz sowe? [P] Dlaczego KC Jinx? [P] Chcesz kogoś pozdrowić? :v [P] Przez jaki najdłuższy czas nie jadłaś? XD Wytrzymałaś godzinę bez jedzenia? XD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Dlaczego mnie kochasz? <3 Kiedy śpiewamy coś na ts? :D Może kiedyś napijemy? Xd Co tam słychać w ogóle xd Opowiedz mi coś ciekawego? :D Zrobisz mi kanapkę? XD Nie wiem co jeszcze xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 [P] Siema grubasie. :D [P] Co tam gnojku? [P] Co teraz robisz? [P] Dlaczego znowu zapychasz się jedzeniem? [P] Nutella? [P] Zdarzyło Ci się kiedyś nie być głodną? [P] Czemu żałujesz grubemu słodyczy? [P] Jak zdrowie? [P] Cieszysz się z powrotu do szkoły? [P] Najlepsze wspomnienie z wakacji? [P] Jak po rozpoczęciu roku szkolnego? [P] Czemu jesteś taka słaba w lola? [P] Kiedy nauczysz się last hitować? [P] Najlepszy support? [P] Myślisz, że wyjdziesz z silvera? [P] Jinx? [P] Straszna z niej beksa, tylko płakać wciąż chce ta ta ta. [P] A gdyby tak mieć broń, która strzela inną bronią? [P] Co najbardziej podoba Ci się w Lol'u? [P] Kiedy odnowa komputera? [P] Czemu jesteś taką wredną ciamajdą? [P] O czym teraz myślisz? [P] Kiedy sparing gargamelu? [P] Grozisz czy obiecujesz? [P] Jak bardzo lubisz śpiewać? [P] Ulubiony utwór? [P] Nagramy coś razem? xD [P] Czemu jesteś taką dobrą Opiekunką? :D [P] Jak było w Holandii? [P] Masz jakieś fobie? [P] Książki czy filmy? [P] Ulubiony film? [P] Ulubiona książka? [P] Dlaczego się tak często fochasz? [P] Co widzisz za oknem? [P] Spodziewałaś się mnie tutaj? [P] Jak myślisz za co Cię lubię? [P] Kim chciałaś zostać jak byłaś młodsza? [P] Marzenia się spełniają? [P] Masz jakiś ulubiony cytat? [P] Myślałaś już o kierunku na studia? [P] Masz klaustrofobie? [P] Żałujesz pochopnych decyzji? [P] Skoczyłabyś na bungee? [P] Jak bardzo mnie nie lubisz? [P] She must be eliminated. [P] Game Over gargamelu. Strzałka i widzimy się na ts. Kszy kszy bez odbjoru. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Plany na przyszłosc? Uwielbiasz horrory? Masz już prawko? Kiedy gramy w lola? Nie bedziesz sie drzec ze bede tak słabo grał? :D Czemu ostatnio tak bocilas na odd? ;d Ilosc posiłkow spożywanych w ciągu dnia? Zjadłbym pyszne ciasto.. zrobisz? ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 [P]No hej. :D [P]Co tam foczii? [P]Pamiętasz less challenge? [P]Kiedy się widzimy? [P]Co mam ci ugotować? [P]Ulubiona potrawa? [P]Ile masz w bicku? [P]Pamiętasz sernik? xD [P] :ninja: ? :wub: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Hejka! :wub: Jak tam pierwsze dni w klasie maturalnej? Stresik jest? :D Co po maturce planujesz? Wiesz, że na luzie dasz rade? :D Kiedy pijemy, młoda? KC mnie? Jak tam opiekunowanie? :D Makowiec czy murzynek? ( nie wzięłam serniczka, bo odpowiedź by byla jednoznaczna XD ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 604 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) [P] Ile razy, po dwa razy? [P] Czy normalna złota rybka, może puknąć wielorybka? [P] Czy normalny facet z wąsem może zostać dziś alfonsem? [P] Też uważasz, że to dobra dieta? Edytowane 2 Września 2016 przez Rias 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 3 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Czekamy na odpowiedzi do niedzieli! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi