Marina. 1 405 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Kolejną nominowaną osobą jest Czas na zadawanie pytań do piątku! :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) [P] Dlaczego ja?[P] Dlaczego zadaje wiecej niz jedno pytanie?[P] Ile razy jeszcze sie na mnie obrazisz?[P] Wez nie rezygnuj, dobra?[P] Dlaczego malpa?[P] Znow wyjasnic Cie w monopoly?[P] Kiedy zarywamy nocke na ts?[P] Czemu nie chcesz grać w chowanego?[P] Nauczysz mnie grać w lola?[P] Jak mozna mnie nie lubic?[P] Dobra koniec[P] elo here[P] aaa i jeszcze to :guma:? [P] BONUS:v Kiedy znów się obrazisz XD? Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez rewox 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 [P] Świętujemy razem uro ? [P] Dlaczego urodziliśmy się tego samego dnia i miesiąca ? O.o [P] Nie będziesz się obrażać ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Heja :p [P] Dlaczego ja? #2 [P] Jakaś ulubiona piosenka nightcore? [P] Jestem jebniety? [P] Dlaczego jesteś taka gruba? XD [P] Jak tam Gośka? [P] Myślisz, że masz na csc jakiś swoich fanów? [P] :ninja:? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 [P] Hejcia 8) [P] Dlaczego nie lubisz imienia Ewa? XD [P] Ile w bicku? [P] Pokażesz sowe? [P] Dlaczego KC Jinx? [P] Chcesz kogoś pozdrowić? :v [P] Przez jaki najdłuższy czas nie jadłaś? XD Wytrzymałaś godzinę bez jedzenia? XD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Dlaczego mnie kochasz? <3 Kiedy śpiewamy coś na ts? :D Może kiedyś napijemy? Xd Co tam słychać w ogóle xd Opowiedz mi coś ciekawego? :D Zrobisz mi kanapkę? XD Nie wiem co jeszcze xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 [P] Siema grubasie. :D [P] Co tam gnojku? [P] Co teraz robisz? [P] Dlaczego znowu zapychasz się jedzeniem? [P] Nutella? [P] Zdarzyło Ci się kiedyś nie być głodną? [P] Czemu żałujesz grubemu słodyczy? [P] Jak zdrowie? [P] Cieszysz się z powrotu do szkoły? [P] Najlepsze wspomnienie z wakacji? [P] Jak po rozpoczęciu roku szkolnego? [P] Czemu jesteś taka słaba w lola? [P] Kiedy nauczysz się last hitować? [P] Najlepszy support? [P] Myślisz, że wyjdziesz z silvera? [P] Jinx? [P] Straszna z niej beksa, tylko płakać wciąż chce ta ta ta. [P] A gdyby tak mieć broń, która strzela inną bronią? [P] Co najbardziej podoba Ci się w Lol'u? [P] Kiedy odnowa komputera? [P] Czemu jesteś taką wredną ciamajdą? [P] O czym teraz myślisz? [P] Kiedy sparing gargamelu? [P] Grozisz czy obiecujesz? [P] Jak bardzo lubisz śpiewać? [P] Ulubiony utwór? [P] Nagramy coś razem? xD [P] Czemu jesteś taką dobrą Opiekunką? :D [P] Jak było w Holandii? [P] Masz jakieś fobie? [P] Książki czy filmy? [P] Ulubiony film? [P] Ulubiona książka? [P] Dlaczego się tak często fochasz? [P] Co widzisz za oknem? [P] Spodziewałaś się mnie tutaj? [P] Jak myślisz za co Cię lubię? [P] Kim chciałaś zostać jak byłaś młodsza? [P] Marzenia się spełniają? [P] Masz jakiś ulubiony cytat? [P] Myślałaś już o kierunku na studia? [P] Masz klaustrofobie? [P] Żałujesz pochopnych decyzji? [P] Skoczyłabyś na bungee? [P] Jak bardzo mnie nie lubisz? [P] She must be eliminated. [P] Game Over gargamelu. Strzałka i widzimy się na ts. Kszy kszy bez odbjoru. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Plany na przyszłosc? Uwielbiasz horrory? Masz już prawko? Kiedy gramy w lola? Nie bedziesz sie drzec ze bede tak słabo grał? :D Czemu ostatnio tak bocilas na odd? ;d Ilosc posiłkow spożywanych w ciągu dnia? Zjadłbym pyszne ciasto.. zrobisz? ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 [P]No hej. :D [P]Co tam foczii? [P]Pamiętasz less challenge? [P]Kiedy się widzimy? [P]Co mam ci ugotować? [P]Ulubiona potrawa? [P]Ile masz w bicku? [P]Pamiętasz sernik? xD [P] :ninja: ? :wub: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Hejka! :wub: Jak tam pierwsze dni w klasie maturalnej? Stresik jest? :D Co po maturce planujesz? Wiesz, że na luzie dasz rade? :D Kiedy pijemy, młoda? KC mnie? Jak tam opiekunowanie? :D Makowiec czy murzynek? ( nie wzięłam serniczka, bo odpowiedź by byla jednoznaczna XD ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) [P] Ile razy, po dwa razy? [P] Czy normalna złota rybka, może puknąć wielorybka? [P] Czy normalny facet z wąsem może zostać dziś alfonsem? [P] Też uważasz, że to dobra dieta? Edytowane 2 Września 2016 przez Rias 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 3 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Czekamy na odpowiedzi do niedzieli! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi