Gość Itachi Uchiha Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:Zackov 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Mateusz07122 (Chyba taka nazwa) 4.IP/SID oskarzanego*:Nie zobaczylem 5.Data i godzina:Ok 21:00 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=2531 I gracze na serwerze 7.Opis sytuacji: Ja wbijam na serwer (Deathrun) i bylem w tt i miałem laga ze nie moge sie ruszac a Mateusz dał mi bana za Ucieczke z TT na 1 dzień *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez Itachi Uchiha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) Byłem przy tej akcji i nie uciekłeś z tt tylko poprostu spadałeś z respa tt i nie trafiłeś w wode ;) (mapa deathrun_minecraft_fg) Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez Umciaak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) Zabicie się jako TT jest równoznaczne z ucieczką. Umciak w tym przypadku posłużył za świadka, ale bana skrócę, jako że to było sądząc po jego wypowiedzi, niechcący. Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez Rias 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi