Złota Owca 624 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam, zakupiłem dziś przez sklep internetowy CSC klasę premium Deathrunowiec. Wpisałem normalnie setinfo _pw moje hasło i jak chcę wybrać tę klasę pisze ze usługa niedostępna i że nie dokonałem zakupu a w sklepie mi pokazuje mam aktywną ta usługę.. Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez DiamentowY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Napisz do Opiekuna lub Karola w tej sprawie :) a nie tworzysz tematy ^^ (możliwe,że kiedyś miałeś usługę na Dr na stare hasło a teraz podałeś nowe przez co może się coś tego nie teges ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 dobra juz dziala mozna zamknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi