Counter1337 2 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Witam , dzisiaj (30.08.16) o godz 23:15 dostalem permbana za reklame, ponieważ chialem coś skopiowal z konsoli, i to wkleić , ale mi sie to nie skopiowało, i przez to, że wcześniej podawałem koledze Team Speaka, żeby razem pogadać podczas gry mixa, to przez przypadek wkleilem ip tego team speaka. Chciałbym przeprosić za tą reklamę , i poprosić o un bana , ponieważ bardzo mi zależy na grze na tym serwerze. Counter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HalinazPKSu 1 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) Chłopak gra na tym serwerze od bardzo dawna. Nie ma z nim problemów. Uważam że taki miss click każdemu może się zdarzyć. A nawiasem mówiąc co to za reklama jeśli to ich prywatny ts3 i raczej nikt tam nie wbije.Apeluję aby dostał unbana, albo chociaż bana czasowego.Pozdrawiam. Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez HalinazPKSu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allenku17 4 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Potwierdzam grasz wklejił/napisał reklamę i bardzo przepraszał , ale jest jedno ale grasz uciekał przed banem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Chyba każdemu może się zdarzyć pomylić, a jeszcze sytuacja ta nie była celowa. Gracz powinien dostać kolejną szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TimkiXD 2 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Kazdemu moze sie zdarzyc napisac raz ip czegos innego niz serwera. Jednak Counter napisal to nie umyslnie bo rozmawial ze mna wtedy na TS3. :)Apeluje o UNBANA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zmieniłam Ci bana na 24h bo tak czy owak reklama była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi