S3ReK 293 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Nick:S3ReK Powod rezygnacji:Zmiana atmosfery na serwerze liczby graczy i wgl 0 nowości oraz slaby kontakt z graczami na tamtym serwie sorki chłopaki ;( Cos od siebie:Rezygnuje tylko z 1.6 CS:GO MODA, a zastępcą opiekuna i adminem na jailu zostaje. Na cs:go moda na pewno wpadnę ale jak będę miał chęci a nie z przymusu, jeszcze raz sorki za zawracanie głowy ale trochę osób tam zbanowałem więc coś zostawiłem po sobie. @ Ta rezygnacja była pisana jeszcze jak nie byłem adminem twojego serwera. Do tego dlaczego wgl nikt nie chce tego przyjąć? Edytowane 2 Września 2016 przez S3ReK 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 A co z CoD 350? W ogóle dlaczego DO JASNEJ CHOLERY nie zgłaszacie się po rangi na forum!? http://forum.cs-classic.pl/topic/22501-nie-masz-rangi-wejd%C5%BA/page-58 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 2 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Wybacz, że dopiero teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 2 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi