Arard 61 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: AraRd. 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Gracz 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: [Meinster]KewinGaming 4.IP/SID oskarzanego*: Nie zdążyłem sprawdzić - uciekł. Mam tylko GT jakby co: http://www.gametracker.com/player/%5BMeinster%5DKewinGaming/185.38.248.244:27023/5.Data i godzina: 31.09 -> ok. 21:30 - 21:50 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): Logi są na pewno. 7.Opis sytuacji: Nie dałem się zabić - zostałem zwyzywany od śmieci. Pogroziłem banem - nie poskutkowało. Kazał mi ssać. Nie dałem się sprowokować. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 no ja nie wiem jak wyciągnąć sid/ip z gtpoczkejamy na Marka czy ma jakiś pomysł i jak coś sprawdzi logi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Dostał bana na 3h 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi