Maciurek 0 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Imię: Maciek Nick: MaciurekWiek: 14 lat (mam mutacje) Doświadczenie związane z DJ: Byłem DJem na 3 innych tsach Rodzaj muzyki: Trap, Muzyka Clubowa, Chillstep Ile czasu spędzasz na TS3: 1-3 h Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Dlaczego Ty? Chciałbym być DJem na tym serwerze, ponieważ myślę, że jestem dosyć dobry, a poza tym widzę że na stanowisku DJa nie ma dużo osób, a więc myślę, że się przydam. Coś o sobie: Mam na imię Maciek, mieszkam w Pruszkowie (blisko Warszawy). Lubię sport oraz informatykę. W wolnych chwilach gram w piłkę i tenisa oraz gram w gry komputerowe. Edytowane 1 Września 2016 przez Maciurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Zostajesz przyjęty, na tych zasadach. Powodzenia i życzymy wspaniałej współpracy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi