Bociex 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Nick : *>._ p[L]a[Y]~Bo[Y] _.<* Link do SSów : NIe mam . Wycinek z konsoli :NIe mam poniewaz dostałem bana za sam nie wiem co . Więc Prosze o UB . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 WZÓR 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 http://cs-classic.pl/amxbans/search.phpMiałeś kiedyś robione ss'y,potem dostałeś kilka razy IP.Tak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latek23 1 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 osobiście cie banowałem kiedyś za wh ss nie były wstawione . zmieniłeś ip wszedłeś znowu na aktywnym i teraz masz bezczelność prosić o ub. nie chce byc chamem ale widziałem cie u wuwunia wiec możesz tam wracac . Masz aktywnego ub nie będzie temat close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi