Marina. 1 405 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Nick: Marina Powod rezygnacji: Nie chce mi się grać, za dużo pluginów i laguje serwer Cos od siebie: ake rezygnuje tylko z admina dd2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Zbędne pluginy zostały usunięte a lagi na serwerze ustały. Z resztą nie rozumiem tego waszego płaczu bo ja mam laga raz na dzień a gram całkiem sporo XD I tak Ci jeszcze kiedyś flesza rzucę :v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 szkoda ze nie poczekalas na zmiany. caly dzien dzisiaj jest poprawiane na serwerze zeby lepiej sie nam gralo . no coz ;( / przyjete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 4 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi