Szara Mysza 210 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Nick: zouza Powód Warna: byłam niegrzeczna i działam na niekorzyść forum - inaczej mówiąc; odpisałam w temacie "przywitaj się" gdzie została umieszczona reklama innego forum, ups Płatność SMS Koszt: 3.69 brutto Treść: pukawka Numer: 73480 Mam nadzieje, że nie będzie problemu z tym smsem, bo nie mam możliwości wysłania smsa (mieszkam za granicą) więc wysłałam przez paypala =) 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 4 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Rozbrajasz mnie tym komentowanie, ale wysłałaś za dużo, więc tam proszę potem o kontakt by ustalić co z resztą kasy. ;d 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 4 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Warn został usunięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi